Young Professional Netwerk & Security Specialist

Dag allemaal,

Mijn naam is Martin Issa, 26 jaar en woonachtig in Dronten. Momenteel sta ik in het begin van mijn carrière en houd ik mij veel bezig met certificeren en ervaring opdoen op het gebied van netwerk en security. Ik ben CCNA en CCNP Enterprise gecertificeerd. Nu ben ik bezig met het certificeren voor mijn Checkpoint CCSA. 

Als Young Professional stel ik mij dan ook professioneel en leergierig op. Ik weet wat er op de markt speelt en probeer mij dan ook aan te passen aan de markt en aan de opdrachtgever. Mijn huidige opdrachtgever beschikt over diverse afdelingen. Ik zit zelf op het NOC (netwerk en security) en houd mij bezig met incident -en change tickets.

Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn: public mail relay applicaties toevoegen, het aanvragen en configureren van VIP-adressen op een ref-proxy, het installeren van certificaten, PAC-files wijzigen, het opleveren van whitelists, het opzetten van IPsec VPN verbindingen, configureren van interne -en externe DNS en het beheren en configureren van firewalls op het Checkpoint Gaia. 

Met veel energie, goed gevoel voor humor en sterke sociale vaardigheden zorg ik ervoor dat ik kwaliteit aflever. 

Met vriendelijke groet, 

Uw toekomstige Young Professional Netwerk & Security Specialist
Martin Issa

Samenwerken met Martin? Neem contact op met Denise Nicasia via: denise.nicasia@cincero-it.nl of +31 (0) 6 13 73 30 57