Vacature: Officemanager | Amsterdam [INGEVULD]

Het Cincero IT-team is sterk aan het groeien en daarom zijn wij op zoek naar een ervaren officemanager die voor 24 uur per week ons team komt versterken. 

Wat ga je doen?
Als operationeel spin in het web ben jij degene die het verschil maakt en Cincero IT helpt verder en harder te groeien. Je bent ons eerste aanspreekpunt en met jouw talent om het overzicht te behouden zorg je ervoor dat de processen op kantoor soepel draaien.

Je belt, je regelt, je organiseert, je adviseert, je mailt, je vraagt, je luistert, je stuurt, je informeert, je bestelt, je ondersteunt, je contact, je initieert, je ontvangt, je schrijft, je bespreekt, je controleert, je helpt, je post, je beheert, je notuleert, je archiveert en je overziet. Je bent een vraagbaak, probleemoplosser en organisator van events. Je weet wat er speelt zowel binnen als buiten het kantoor. Je bent onze spreekwoordelijke rots in de branding, manusje van alles en spin in het web.

Wat ben jij?
Jij bent op zoek naar een leuke baan waar je volop in contact staat met mensen, van onmisbare waarde bent en graag een verschil maakt. Je bent in hart en nieren een mensenmens en hebt passie en plezier in wat je doet. Daarnaast vragen wij het volgende:

  • Een gezellig team binnen een snelgroeiend bedrijf
  • Een goed salaris
  • De nodige dynamiek
  • Vergoeding smartphone en laptop
  • 25 vakantiedagen en pensioen
  • Leuke uitjes: Varen door de Amsterdamse grachten, uit de hand gelopen kerstdiners, BBQ’s met springkastelen en chaotische familiedagen

Wie zijn wij?
Cincero-IT is een gaaf en snelgroeiend bedrijf in ICT detachering en onderdeel van de Cincero Group. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van de beste ICT Professionals binnen technische infrastructuren. We hebben een mooi klanten portfolio met zowel grote als kleine nationale en internationale organisaties. We zijn gek op mensen, ICT, kennis en leren en doen dat vooral samen en met plezier.