Netwerk Engineer

Wil jij werken bij de leukste familie van Nederland? Ben jij de aangewezen persoon om uiteenlopende zware trajecten van A tot Z voor je rekening te nemen? Van requirement-analyses tot design en implementatie? Lees dan snel verder!

Cincero IT zoekt namelijk een Netwerk Engineer!

In deze rol beheer en onderhoud je LAN en/of WAN-netwerkapparatuur op locatie. Je levert 2e en 3e lijns ondersteuning.  Je beheert en onderhoud je ook de VPN concentrators bij onze klanten. Je onderhoudt contacten met leveranciers en andere afdelingen binnen de organisatie. Je implementeert monitoring tools t.b.v. proactief beheer en je implementeert oplossingen en nieuwe toepassingen. En je documenteert en schrijft waar nodig werkinstructies, ook adviseer je waar nodig met verbetervoorstellen t.b.v. van de IT-infrastructuur.

De ideale nieuwe collega Netwerk Engineer heeft een afgerond IT-opleiding en enkele certificeringen of de ambitie deze op korte termijn te behalen! Verder ben jij communicatief vaardig, durf je ook buiten de kaders te denken, bent daadkrachtig en wil je graag blijven ontwikkelen en je leercurve voortzetten.

Wie zijn wij?

Cincero IT onderscheidt zich door het maximaal faciliteren van de medewerkers zodat zij hun professionele doelen kunnen behalen. Wij geloven in het ontplooien van talenten en daarom krijgen alle medewerkers volop de kans hun kennis en kunde uit te bouwen. Dit wordt ondersteund door talentmanagement waarin de afspraken met de medewerker worden vastgelegd met betrekking tot de doelen en ambities die de medewerker heeft. 

 

Waarom zou jij willen werken als Netwerk Engineer bij Cincero IT?

Je komt te werken in een familiaire en dynamische omgeving met een leuk team aan collega’s.  Je krijgt voldoende ontwikkel en groeikansen → Onbeperkte opleidingsmogelijkheden! Verder worden er regelmatig workshops, trainingssessies en informele bijeenkomsten georganiseerd waar je met collega’s van gedachten kunt wisselen en kennis en ervaring op kunt doen.

Als Netwerk Engineer bij Cincero IT krijg je een vast contract met een salaris tussen de €2400,- en €4400,- bruto per maand (inschaling gebeurd op basis van certificering en ervaring).

Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a.: Smartphone, Pensioen 65% betaald door Cincero, 25 vakantiedagen. Game Nights (Singstar, FIFA, Poker, Karten, etc.) Varen door de Amsterdamse grachten, uit de hand gelopen kerstdiners, BBQ’s met springkastelen (voor de kinderen uiteraard. Of niet), dagjes weg met alle collega’s etc. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem contact op met:

Ricardo Soto Escamilla

M: +31 (0) 6 22 92 88 01

E: ricardo.soto@cincero-it.nl