Linux Specialist (Red Hat)

Ben jij gespecialiseerd in het werken met Red Hat producten en ben je hiervoor gecertificeerd of bereid om deze certificeringen te halen. Vind jij het leuk om betrokken te zijn bij de uitvoering, ontwikkeling en coördinatie van alle voorkomende werkzaamheden en oplossingen en daarnaast 2e en 3e lijns support te leveren? Dan wil ik weten wie jij bent!

 

Cincero IT zoekt namelijk een Linux Specialist (Red Hat)

In deze rol ben je binnen ontwikkelingstrajecten van onze klanten verantwoordelijk voor de realisatie van hun infrastructuur, systeemprogrammatuur en systeemconfiguratie; Je draagt zorg voor het optimaliseren van de werking van systemen en netwerken; Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van problemen en storingen;

Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van installaties van hard- en software en het plannen en uitvoeren van changes; Het oplossen van incidenten (tweede- of derdelijns). En het uitvoeren van proactief beheer.

 

De ideale nieuwe collega Linux Specialist (Red Hat) heeft een afgeronde IT-opleiding en enkele certificeringen (RHCSA / RHCE / RHCA) (LPIC-1 of hoger) en kennis van ITIL of de ambitie deze certificeringen op korte termijn te behalen! Je hebt minimaal 5 jaar kennis en ervaring binnen een Red Hat omgeving; Kennis van en ervaring met Linux en Shell programming; Je bent in staat om projectmatig te werken bij voorkeur volgens ITIL en Prince2; En hebt recente ervaring in complexe IT-omgevingen.

Verder ben jij communicatief vaardig, durf je ook buiten de kaders te denken, bent daadkrachtig en wil je graag blijven ontwikkelen en je leercurve voortzetten.

 

Wie zijn wij?

Cincero IT onderscheidt zich door het maximaal faciliteren van de medewerkers zodat zij hun professionele doelen kunnen behalen. Wij geloven in het ontplooien van talenten en daarom krijgen alle medewerkers volop de kans hun kennis en kunde uit te bouwen. Dit wordt ondersteund door talentmanagement waarin de afspraken met de medewerker worden vastgelegd met betrekking tot de doelen en ambities die de medewerker heeft. 

 

Waarom zou jij willen werken als Linux Specialist (Red Hat) bij Cincero IT?

Je komt te werken in een familiaire en dynamische omgeving met een leuk team aan collega’s.  Je krijgt voldoende ontwikkel en groeikansen → Onbeperkte opleidingsmogelijkheden! Verder worden er regelmatig workshops, trainingssessies en informele bijeenkomsten georganiseerd waar je met collega’s van gedachten kunt wisselen en kennis en ervaring op kunt doen.

 

Als Linux Specialist bij Cincero IT krijg je een vast contract met een salaris tussen de €2400,- en €4400,- bruto per maand (inschaling gebeurd op basis van certificering en ervaring).

Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a.: Smartphone, Pensioen 65% betaald door Cincero, 25 vakantiedagen. Game Nights (Singstar, FIFA, Poker, Karten, etc.) Varen door de Amsterdamse grachten, uit de hand gelopen kerstdiners, BBQ’s met springkastelen (voor de kinderen uiteraard. Of niet), dagjes weg met alle collega’s etc. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Bel Linda Wildbret op 06 3030 9983 of mail je cv met motivatie naar Linda.Wildbret@Cincero-IT.nl