The Barrel Challenge

Van de ene challenge rollen we rechtstreeks in de volgende challenge en dat is die van niemand minder dan onze eigen Cincero Jeroen. Van 19-01-2020 t/m 25-01-2020 zullen we hem volgen tijdens #thebarrelchallenge. Een grensverleggende, gave tour door Europa waarbij hij en zijn beste vriend zeven dagen lang crossen in een oud barrel dat niet jonger is dan het jaar 2000!

🚙 [Day 3] The Barrel Challenge 🚙
Gisteren kwamen Jeroen en zijn compagnon voor een leuke proef door de bergen te staan. Zij hebben zelfs de sneeuwkettingen nodig gehad!
Voor een erg steile weg zijn ze gestopt en hebben ze overlegd met andere teams. Wat overigens erg gezellig was!


“Op een smal weggetje gewacht tot de voorganger verder kon. Het team voor ons probeerde het zonder sneeuwkettingen maar dat ging dus niet. De sneeuwkettingen kregen ze er echter nauwelijks om dus wat gereedschap er bij gepakt. Uiteindelijk konden ze verder en wij dus ook!”

📍Wil jij Jeroen tot op de meter volgen? Dat kan via deze link!

🚙 [Day 4] The Barrel Challenge 🚙

Gisteren hebben Jeroen en zijn compagnon een lange etappe gehad.

Een heel lange etappe vandaag. Vrij laat pas aangekomen bij het hotel. Laatste stuk was saai doorrijden. Mooie witte bergtoppen gezien en gepasseerd. En in de sneeuw gebarbecued! Het weer is fantastisch met een heerlijk zonnetje.

Inmiddels zijn de heren hun tour aan het voortzetten door Italië en rijden ze nu door Riva Del Garda, Italië.

🚙 [Day 5 The Barrel Challenge 🚙

Update Jeroen: Zojuist aangekomen in Slovenië. Mooie rit door Noord Italië gehad. Stuk moeten omrijden omdat een pas was afgesloten door sneeuw. Bbq’tje onderweg dus wat wil je nog meer? 😀