Computable Awards: Secured by Design is “OPLEIDER VAN HET JAAR 2018” i.s.m. Vijfhart IT opleidingen

Op dinsdag 30 oktober 2018, is onze zusterorganisatie Secured by Design, in samenwerking met Vijfhart IT opleidingen & EC-Council uitgeroepen door een onafhankelijke jury en de lezers van Computable als “Opleider van het jaar 2018”.

 

Gefeliciteerd allen met deze mooie prestatie!

 

Een overzicht van de winnaars van de Computable Awards vind je hier.

VIJFHART EN EC-COUNCIL SCOREN NOMINATIE MET FUSIONTEACH LEERVORM

Het is inmiddels niet meer de vraag óf je gehackt wordt, maar wanneer. Niet alleen de grote banken en verzekeraars vrezen dit soort aanvallen, steeds vaker worden juist MKB’ers slachtoffers van cybercriminelen. Die beschikken ook over een interessante klantendatabase en zijn een relatief makkelijke prooi.

 

Vanuit Vijfhart zien wij die behoefte en bundelden daarom de krachten met EC-Council. Naast de online leren variant ‘zelf leren’ breiden wij ons aanbod uit met de leervorm ‘FusionTeach’. Dit is onze blended leervorm waarbij ‘zelf leren’ gecombineerd wordt met praktische workshops en klassikale praktijkdagen. Leer hier meer over onze nominatie.

 

Op dinsdag 30 oktober 2018 worden tijdens een sfeervolle en spannende avond dé belangrijkste ICT-prijzen van Nederland voor de 13e keer toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. De winnaars worden bepaald door een onafhankelijke jury en de lezers van Computable.

 

Bron: https://www.vijfhart.nl/uitreiking-opleider-van-het-jaar-computable-award/